Reïntegratie na ziekte of letselschade

rielise_begeleiding.jpgWanneer u na langdurige ziekte of bijvoorbeeld letselschade toe bent aan werkhervatting kan het fijn zijn om daar de juiste ondersteuning bij te krijgen. Vaak kunt u terugkeren bij uw oude werkgever maar wellicht is het dan nodig om bijvoorbeeld uw werkplek aan te passen aan uw nieuwe lichamelijke situatie, de werktijden aan te passen of misschien toch een andere functie binnen het bedrijf te zoeken.

Maar het kan ook noodzakelijk zijn om elders op zoek te moeten gaan naar een voor u geschikte functie, simpelweg omdat uw oude werkgever geen andere mogelijkheden voor u heeft.

Dat zijn lastige situaties waarbij ook de emotionele belasting groot kan zijn.

Als reïntegratiecoach en ervaringsdeskundige kan ik u hierbij ondersteunen door met u samen een plan te maken om te komen tot een goede oplossing.

Ik help u de situatie te relativeren zodat u weer de motivatie vindt om de draad weer op te pakken. Door u een duwtje in de goede richting te geven vindt u vanzelf weer de stimulans om in beweging te komen zodat we samen op zoek kunnen naar alternatieven.

Daarbij heb ik de beschikking over voldoende aansprekende voorbeelden van mensen die na een heftige periode toch weer de moed en energie gevonden hebben om de draad weer op te pakken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een van die voorbeelden ben ik zelf.

Alleen al het delen van dergelijke ervaringen helpt u vaak al een stuk vooruit !

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op